Túlélők? - Túlélők - 9172 KT

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 Túlélők #9172 Közös Tudat

A Túlélők KT egy teljesen új szemléletet képvisel a játékban. Olyan karakterek és játékosok csapata lesz, akik megpróbálják a játékot a karakterük szemszögéből nézve teljesen egyedül, külső segítség nélkül játszani.

Illetve mégsem teljesen egyedül, hiszen mindannyian tagjai lesznek a Túlélők Közös Tudatnak. A Közös Tudati tagságot viszont egyfajta mentális kötelékként fogjuk kezelni, ahol a Túlélésünkhöz szükséges speciális képességeink megvalósításán fáradozunk, valamint kapcsolatot tartunk egymással. (A részletes KT szabályzatért katt
ide.) De alapvetően mindenki egyedül boldogul; vagyis a felszerelését saját maga szerzi meg vagy készíti el, a tudatpontjait saját maga spórolja össze, a pénzét saját maga gyűjti össze, csak hogy néhány fontos jellemzőt említsek.

Mi, szerencsés kevesek, valóban Túlélők vagyunk és leszünk. Megdolgozunk azért amink van és ezáltal valóban megbecsülhetjük eredményeinket. Senkihez nem mérjük magunkat, csak saját magunkhoz. Mi csak saját akaraterőnkben,  karunk erejében és elménk képességeiben bízhatunk. Csak rajtunk múlik, hogy Túléljük-e az előttünk álló veszedelmeket és, hogy meddig jutunk. Mi úgy játszunk, ahogy régen, a kezdetekkor mindenki más is játszott. Egy darabig...

Miért jött létre?

A Túlélők Közös Tudat azért jött létre, hogy a mindannyiunk által szeretett játék, a Túlélők Földje eredeti játékélményét nyújtsa tagjainak. Nem kérem az érdeklődőktől és esetleges jövőbeli belépőktől, hogy felejtsék el a korábbi játékstílusukat. Bárkinek lehet más KT-ban optimalizáló, több rabszolga által eltartott karaktere. Mi nem ítélkezünk. Mindannyian tudjuk, hogy a TF egy meglehetősen kompex játék. Mindenki úgy játszik, ahogy akar. Azt viszont kérem, hogy mindenki fogadja el akit érdekel a Túlélők KT, hogy ez itt egy másik világ. Ha nem akarsz úgy játszani, ahogy mi, akkor nem kell. Van még 70+ másik KT. :) Ha viszont szeretnéd kipróbálni, hogy Túlélőként, egy bottal és kőkéssel kezdve mire viszed, akkor olvasd el a szabályainkat és ha belépsz, légy hű hozzájuk.

Hogyan jött létre a Túlélők KT?

Nagyon nehezen és kínkeservesen. Komolyan. A KT eredetileg 2009. márciusában alakult Mesterek Bandája néven, árnymanó faji KT-ként. A KT-t én alapítottam és vezettem Chan-el. A történet 2011-ig folytatódott is, jöttek a KT képességek, volt is pár játékos a KT-ban, de mikor kiszálltam a TF-ből, ennek a történetnek is vége lett. 2014-ben, mikor újra elkezdtem játszani, a KT-t megakartam szüntetni. Leveleztünk is erről Dani Zolival, aki arra kért, hogy tartsam meg a KT-t, mivel a megszüntetett KT-k mindig kavarodást okoznak. Így a 9172 árnymanó faji KT végül megmaradt. Néha léptem, ha léptem fejlesztettem,nem tartott a dolog sehová. Később 2014 novemberében a MAFFIA átalakult gonosz KT-ból általánossá. Ebben láttam némi lehetőséget, így követve a MAFFIA példáját 2015. februárjában Mesterek Bandája is átalakult általános KT-vá. Volt 2-3 érdeklődő, de igazán komoly egy sem, így mindenkinek azt javasoltam, hogy menjenek más KT-ba, az MB valószínűleg örökre inaktív KT marad... Közben én áthoztam a KT-ba Astrid-ot, aki jó vezető módjára fejlesztett amikor lépett. Ismét kifejlődött 1-2 újabb képesség, de a dolog továbbra sem tartott sehová. Közben Astriddal átértem KF-re, ahol 1-2 hónap alatt pont ugyanúgy kiégtem, mint mikor Lopezt és Chan-t eladtam... Fontos szál a történetben, hogy Atalantával aki csak Nyugaton lép, folyamatosan élveztem a játékot... Egyszerűen nem értettem, hogy mi a gond... Aztán rájöttem, hogy nem való nekem a számhajhász, versengő, egymás micsodáját méregető, stresszes játék. Már nem. Ez volt az a pont, amikor megfogant a Túlélők KT ötlete. Elindítottam Astro-t, a Játékvezető kivételesen megengedte a KT név és szimbólum változtatását, én pedig elkezdtem összerakni ezt a honlapot...

Akárhogy is... a KT valamiért... mindeddig Túlélt. Ugye érted?!

Kiknek ajánlom a belépést?

Tök őszintén; nincsenek hiú ábrándjaim. A KT-ban minden KT képességet egyedül fejlesztettem ki és jelen sorok írásakor én vagyok az egyetlen aktív tag. Ha ez így marad akkor sincs semmi gond. Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni, az egész névváltás, arculatváltás, megújulás dolgot elsősorban saját magam miatt csináltam.
[Szerk.: Az arculatváltás óta a KT iránti érdeklődés és az új karakterek belépése folyamatos. Az aktuális KT létszámért látogass el ide.] Abban viszont biztos vagyok, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek valamiért egyszerűen már sok ez az elborult verseny ami jelenleg folyik. Egymás minden áron való lepipálása, vagy ha az nem megy akkor az egymással való lépéstartás igénye bármi áron. A karakterlapon a számok hajhászása...  "Kösz, de nem kösz!" Nekem ez nem kell. Nem stresszelni akarok, hanem játszani.

Ha valakinek ismerősek ezek az érzések... és megpróbálná milyen tényleg Túlélőben nyomni, nos akkor a lehetőség adott.

Milyen karaktert hozz?

Ezzel kapcsolatban is ajánlom a
KT szabályzatot. Ha akarsz, elvileg hozhatsz akár olyan karaktert is, amelyik eddig a korábban megszokott útvonalak valamelyikén járt egy szokásos KT-ban. De nem hiszem, hogy ez nagyon jó ötlet. A játékban jelenleg 1000. fordulóig lehet kérni EXT-eket ingyen, viszonylag jó tempóban, tehát logikus megoldás lehet, ha indítasz egy neked szimpatikus fajú karaktert nulláról.
A másik alternatíva, ha resetels/reinkarnálsz egy régi karaktert és végignyomod a játékot Túlélőként.
Én is fogok hozni így még egy karaktert a KT-ba, aki
Astro mellett szintén nyilvános lesz. Valószínűleg ismerős lesz a neve. :)

Végül még egy záró gondolat ebbe a menübe. Persze lehet játszani túlélősdit bármelyik másik KT-ban is... Miért van ehhez szükség erre a KT-ra? Jogos. Lehet. Én azért nem teszem, mert hülyének érezném magam egy olyan KT-ban amelyikben mindenki tápol és a megszokott módon optimalizál és mindeközben csak én vagyok a helikopter. Ez egy kifejezetten erre a célra létrehozott (oké; átalakított) KT. Itt csak helikopterek lesznek és a képességeink is kifejezetten a mi céljainkat fogják szolgálni.

Belépési szándékoddal keress meg a GN-en (Chan), vagy írj a szaboistvan kukac gmx pont com-ra.

Vissza a kezdőlapra

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz